Таткото му кажал на синот како се бира жена

18.02.2019 11:54
!Виц икона

Разговараат татко и син:
– Тато имам три девојки и се прашувам за која да се оженам. Сакам совет!
– Види сине! Ќе ти дадам 3000 евра. Дај ѝ на секоја по илјада, почекај неколку месеци и реши.
По неколку месеци:
– Па, сине, што се случи? Што направија со парите твоите девојки?
– Па, првата си купи накит и парфеми. Втората си купи паметен телефон, но купи еден и за мене. А третата ги вложи парите во бизнис, ги умножи многу пати и сега ме покани да ѝ бидам соработник во фирмата. Јас ја избрав третата!
– Виде ли сине дека ти помогнав. И кој е заклучокот, зошто ја избра третата?
– Затоа што имаше најголеми цицки!

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото