ЌЕ

19.02.19 16:27

Нова песна и видео на SEERma ака Ивана Харикли.
Музика: Druggy, камера: wanda d kuja.

Дишеме, бришеме
што да напишеме
каде ли одиме
кај да потпишеме
дали постоиме
по што се водиме
кога ќе бидеме
дали ќе видиме
дали ќе правиме
дали ќе имаме
дали ќе љубиме
дали ќе сме?
Ние сме ќе
и тоа е

Со години 'утре’ е
во времето стоиме
денес лева нога е
од утре ќе броиме
ќе бидеме
ќе видиме
ќе имаме
ќе правиме
Ние ќе сме
ќе видите!


 Извор: Youtube

 

ОкоБоли главаВицФото