Сугестивни реклами за пиво

13.10.10 12:23

Кога станува збор за рекламите наменети за машката популација, сексуалните алузии, сугестивноста, како и сексизмот се неминовни.

Секоја реклама што содржи голотија ветува поголема продажба на производот. Погледнете десетина најсвежи примери за (зло)употребата на женското тело и неговите асоцијации во рекламната индустрија.

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

ОкоБоли главаВицФото