Ѕвездена терезија

05.03.2019 10:11
Ѕвездена терезија

Блескава астрално-онирична стихозбирка од 1973 г., една од поважните - како некаков астролаб - во историјата на македонската поезија.

ПрилогГолемина
V.Urosevik_Zvezdena_terazija.pdf1015.39 KB

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото