Играчка

12.03.2019 16:35

Како силен детски копнеж по играчка,
те трошам уште пред да те имам.
И кога конечно си тука,
не сакам да си играм со тебе,
зашто во сонот веќе сум те скршил.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото