Осама

15.03.2019 16:11

Ѕидовите на нашата осама
се стаклени.
Прашање на време е
кога ќе си ги
раскрвавиме дланките,
посегнувајќи по туѓ допир.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото