Собирање ангели

30.03.2019 21:09

...Одвреме-навреме
Тап трескот се кошка
Чиниш во тревата
Се стркалува овошка.
Еј, времето си лета!
Ангелите узреаја
И почнаа да паѓаат:
Есен фати во небесата...

Препев: Лидија Димковска

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото