Војна на ѕвездите

24.04.2019 11:05

Те осеќам како влажен поскок замотан
околу глуждот. Налик на ланче. Те носам
со години низ својот космос со страв
и лезет. Чекањето на твојот угриз е
лежерно мастурбирање со непрестајно
одложување на врвот

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото