Нејзиниот штаб е криминалниот дворец

27.04.2019 13:56

ВМРО-ДПМНЕ има претседател 10 години.

Токму тој ја урниса правната држава со неуставна аболиција на криминалците што го донесоа на власт.

Да не заборавиме, тој стана претседател со потпис на поддршка на Гордана Силјановска.

Силјановска му потпиша на Иванов, за да ја урниса правната држава и да ја згази правдата во зародиш.

И Иванов, кој уште е на власт, ја поддржа во кампањата Силјановска - кандидатка на партијата чиј почесен претседател е осуден бегалец од правдата.

Силјановска - кандидатка на криминалци, поддржана од криминалци, и од тие што аболицираа криминалци.

Нејзиниот штаб е криминалниот дворец.

Па уште и збори за правда и владеење на правото.

Силјановска и правдата се два различни поими.

Жарко Трајаноски, Фејсбук, 26.04.19.

 

Слични содржини

Жарко Трајаноски
Жарко Трајаноски
нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото