Пријавив палма за говор на оаза

15.06.2019 12:51
Пријавив палма за говор на оаза

Во разговорот учествуваат Тања Аждаја, Петар Кајевски, Марија Каева, Александар Ристовски, Бранислав Николов и Горан Танчевски.

Тања Аждаја
Пријавив палма за говор на оаза.


Петар Кајевски
Зла-таа палма, зла! Во Кан-та со неа!


Тања Аждаја
Формирале и контра-здружение, Палмоlive.
No pasaran!


Петар Кајевски
Не пасИран, не ладно цеден, не сапонифициран!


Марија Каева
Све тоа ти е палмино масло...


Тања Аждаја
Ако можат цветните аранжмани од Флориол да ги зимаат, можат да научат од нив и како да не додаваат масло на огнот.


Марија Каева
Епа ако не да го вратиме Прометеј. Да си земе тоа огнот назад. Па да видиме после кај ќе истураат масло.


Бранислав Николов
Брајан де Палма де Мајорка.


Александар Ристовски
Била љубоморна на јаболкото.


Тања Аждаја
Евааа...


Александар Ристовски
Ами палм’та нее крива, Ева ороспијта е за ебаијне.


Тања Аждаја
Не вирее јаболко у банана држава.


Горан Танчевски
Пријавувам 3 топки во корнет од Палма.


Слики: DabsMyla

 

 

Слични содржини

Книжевност

ОкоБоли главаВицФото