Првиот скок со падобран

17.06.2019 09:59
!Виц икона

Решив да скокам за прв пат со падобран. Со инструктор.

Дојде човекот, се врза за мене и скокнавме.

Меѓу фучењето на ветрот и моето врескање, тој ми викна на увото:

– Вие одамна ли сте инструктор?!

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото