Последниот филм на Сидо

05.07.19 02:00

Краткиот алтернативен филм „Последното кафе“ е последниот филм на Стефан Сидовски - Сидо, објавен на Youtube на 12 јуни, годинава. Сценариото и режијата се на Сидовски, кој ја има и главната улога. Монтажата, камерата и постпродукцијата е на Ратомир Цениќ.

Стефан Сидовски - Сидо е автор на филмовите: Контејнер (2008). Полуден Револуционер (2015), Raison d’etre (2006), Средба (2014), Големиот оратор (2007), C’est la Vie (2016)…


Извор: Youtube

 

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото