Деактивирав бонбона

16.07.2019 12:31
Деактивирав бонбона

Во разговорот учествуваат: Тања Аждаја и Горан Танчевски.


Тања Аждаја
Деактивирав бонбона.


Горан Танчевски
Гриота би било да ја оставиш.


Тања Аждаја
Рекоа дека е бомбица, испадна бомбајадера.


Горан Танчевски
Бомба Ја Дера? Ако ја одра бомбата лесно се деактивира.


Тања Аждаја
Рафа(е)лно идеше све тоа.


Горан Танчевски
Ако е бонбониера бајадера, за да застанеш стисна ја таа лево горе за escape.


Тања Аждаја
Темпирана бонбониера е, ама им кажав најискрено: Тоа не Винчини.


Горан Танчевски
Колку јас сум гледал од филмови, од кога ќе ја отвориш кутијата со бонбона, а не можеш да запреш, треба да ја фрлиш низ прозорец.

Слика: Eugenia Loli


 

Слични содржини

Книжевност
Книжевност

ОкоБоли главаВицФото