Песна за службеникот

17.07.19 00:55

„Песна за службеникот“ е заедничко дело на Влатко Каевски (Киборг) и Владо Манчевски, кој учествувал во повеќе музички и уметнички проекти. 

Спотот е објавен на 12 јули, текстот е сатиричен, видеото колажно, а музиката лесно влегува во уво. 


Извор: Youtube

 

Слични содржини

Око
091
Книжевност / Музика / Око
Музика / Око
Музика / Око / Музички спотови
Музика / Око / Музички спотови

ОкоБоли главаВицФото