Зошто се вика Џо Брадестиот?

17.07.2019 00:19
Зошто се вика Џо Брадестиот?

Во разговорот учествуваат: Тања Аждаја, Александар Ристовски, Златко Гиров, Брадестиот Џо, Трајко Џиков, Милан Дамјаноски, Борзан, Немања Трајковиќ, Горан Танчевски и Милка Докузова.

Тања Аждаја
Многумина ме прашуваат зошто се вика Џо Брадестиот, па еве јавно да откријам: Џо е еден од ретките кои успеале да завршат основно обрадование според исклучително тешката програма на Доситеј Обрадовиќ.

Александар Ристовски
Значи, он је своје обрадио.


Тања Аждаја
Obvideo killed the obradio star.


Златко Гиров
Затоа на сликата од четвртматурска има брада.


Тања Аждаја
Не би знаела, не го познавам од времето кога беше помал од својата брада.


Златко Гиров
Тогаш имал млада брада.


Тања Аждаја
Брада Шмеќеринска.


Брадестиот Џо
Баш си ме избрадувала со постов!


Тања Аждаја
Брадост си целиот.


Трајко Џиков
Сум чул дека е бРадодајка...


Тања Аждаја
Не знам дали сум чула и дека си видел или то ми бради машта.


Трајко Џиков
А бе се збореше увелико на бРадио.


Тања Аждаја
Брич, плизз... и пееше!!


Трајко Џиков
Омилена пејачка му е оБријана па ти.

Милан Дамјаноски
Омилена пословица му е Брада за брада, стрижење за пари.


Немања Трајковиќ
Златен пехар за "Брич, плиз".


Брадестиот Џо
Брат брада не рани, тешко кој ја нема.


Борзан
Џо Ништулиќ Обрадевски.


Брадестиот Џо
Другови, па немојте да ми ово брадите!


Тања Аждаја
Малце така, бради реда.


Горан Танчевски
Вие да не сте побрадими?


Милка Докузова
Брадавичестиот :)


Тања Аждаја
Брадавицкастиот.


Немања Трајковиќ
То је та брадничка класа!

 

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото