(Како чудесно цутеа криптомериите...)

18.07.2019 16:17

Како чудесно цутеа криптомериите
тука, крај морето, на улицата Берија.
А сега? А сега криптомеријата
прекрасно расте и без Берија!

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото