(Извичник...)

21.07.2019 17:51

Извичник - трага
што ја оставила од среќа скокната точка


Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото