Пријава на голем грабеж во Македонија

22.07.2019 08:47
!Виц икона

– Ало, Полиција, нѐ ограбија! Сѐ ни украдоа! Не знам како ќе живееме од сега натаму!

– Полека, полека, смирете се... Каде се случи инцидентот?

– Тука, бе, во Македонија! Многу луѓе настрадаа!

– Има жртви?! Колку луѓе настрадаа?

– Пааа, не знам точно, околу 2 милиони.

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото