Естетиката во порно-филмовите од '70-тите

23.07.2019 10:58
Естетиката во порно-филмовите од '70-тите

 

Хардкор Декор е инстаграм сметка чиј акцент е на одамно заборавените порнографски филмови од седумдесеттите години. Меѓутоа, фокусот не е на самиот сексуален чин туку на локациите. Овде самиот чин е надвор од кадарот, само се насетува. Посебно внимание е посветено на тапетите од тоа време во кои доминираат цвените мотиви.

 

 

 

Извор: https://www.beforeafter.rs

 

Слични содржини

Фотографија / Филм
Фотографија / Филм
Фотографија / Култура
Фотографија / Свет

ОкоБоли главаВицФото