(Предлагам тост за мост...)

30.07.2019 13:20

Предлагам тост
За мостот
Кримски
За мостот
Москворецки
За мостот
Бруклински
За мостот
Низ каналот Суецки
За мост кој
Реки раздвижува
И брда приближува
За мост кој
Копна спојува
За мост кој
Души раздвојува.
За Мост
Тост.

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото