Сè уште жив

13.08.2019 16:36

Жена му
одвај додржува
да го измие - сè уште жив.
Леле, колку е тежок!
Никогаш не би можела
да го помрднам сама!
Истото машко тело

што порано
лежело врз неа
со сета своја снага.

Превод: Лидија Димковска

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото