Готов да падне

16.08.2019 16:55

Како околу празен гроб
луѓето стојат и разговараат
за својот живот
готов да падне во него.

Превод: Лидија Димковска

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото