„Чувства“ - кратка анимација

21.08.19 01:04

Краткиот анимиран филм „Чувства“ е дело на американскиот илустратор и аниматор Нејт Милтон (Nate Milton).

„За три недели направив список на секоја мисла, слика или сеќавање што ми се значајни и кои ми предизвикуваат чувства. Тој список го анимирав и, она што настана случајно стана, беше тек на свеста низ мојот живот“, вели авторот.Извор: Vimeo

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото