Портрети

23.08.19 00:47

Видеото на данскиот фотограф Мадс Перч (Mads Perch) кој работи и живее во Лондон е резултат на соработката со дизајнерката Гема Флечер (Gemma Fletcher) и нивното толкување на современиот портрет.

Врз фотографските портрети на маж и жена се проектирани разни форми со што се интрвенирало во атмосферата на секоја од фотографиите.

Мадс Перч е познат по неговите фотографии во списанијата како Wired, i-D, The Pitchfork Review и Oki Ni.Извор: Vimeo

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото