Earl of Redrum

06.09.19 04:46

Да Џака Накот и Tobias Schwarz под заедничко име GL!TCH! на почетокот на септември го издадоа видеото „Earl of Redrum“.

Видеото е снимено еден сончев ден во април во Шутка.

Камера: Борис Каевски, Александар Ризински
Монтажа: CineSix arts and advertisement
Снимање, микс, мастер: Tobias Schwarz

Извор: Youtube

 

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото