Школегиум: Слик / слика

06.09.2019 17:09
Школегиум: Слик / слика

Петнаесет фото песнички за ужасите на погрешното образование.

Избор и превод: П. В.
Повеќе слик/слики

Слични содржини

Книжевност
Општество / Активизам / Gif / Книжевност
Општество / Активизам / Gif / Книжевност
Општество / Активизам / Gif / Книжевност
Општество / Активизам / Gif / Книжевност
Општество / Активизам / Gif / Книжевност

ОкоБоли главаВицФото