Друга приказна #4 - фотографии од првите два дена

08.09.2019 13:40
Друга приказна #4 - фотографии од првите два дена

Триесетина суптилни фотографии од книжевниот фестивал „Друга приказна“, кој вечерва завршува, во МКЦ.

Фотографии: Јелена Белиќ

Слични содржини

Книжевност / Настан
Фотографија / Книжевност / Култура
Книжевност / Настан
Фотографија / Култура / Настан

ОкоБоли главаВицФото