Чук чук

08.09.2019 15:14
!Виц икона

- Чук чук.

- Кој е?

- Емотивната сјебаност.

- Па што чукаш, мамицата!? Влези, се знаеме.

 

Слични содржини

Виц

ОкоБоли главаВицФото