Извод

16.09.2019 09:29

Што е извод?

Тоа е сеќавањето на некоја воспитувачка која на песочна плажа хистерично вреска „Од водата вон, деца, веднаш од водата да излезете надвор...“

-Како морето да бара посебни дозволи за увод и извод, за почеток и крај, и за сето друго.

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото