„Без текст“ - краток филм

04.10.19 00:20

Краткиот филм „Без текст“ во режија на Гарет Смит (Gareth Smith) и Џени Ли (Jenny Lee) ни прикажува каков би бил светот без натписи во јавните простори.

Филмот е вешто направен, така што со користење на 3Д анимација и реални снимки се создава илузија дека исчезнуваат буквите од разните натписи на улиците, продавниците, рестораните, патоказите и другите објекти во градот.Извор: Vimeo

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото