Љубовна приказна

10.10.19 02:01

Краткиот игран филм „Me & You” на британските режисери Jack Tew и Sorcha Anglim, на невообичаен начин ја раскажува историјата на една љубовна врска.

Филмот е снимен во една соба, со статична камера, која актерите ги снима исклучиво од горе. Клучна улога имаат музиката и звучните ефекти.

Извор: Youtube

 

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото