Легната на шини вежбаш своз

10.10.2019 10:01
Легната на шини вежбаш своз

 

Во разговорот учествуваат Тања Аждаја и Александар Ристовски. 

Тања Аждаја
Не можам сега, на некоја обука за смрт сум, после ќе дојдам по тебе.


Александар Ристовски

Легната на шини вежбаш своз.


Тања Аждаја

Па едвај земам воз дух.


Александар Ристовски

Не легнувај, сака само да те пројде.


Тања Аждаја

Нема. Али морам да признаам дека се возблудив.


Александар Ристовски

Стани, ќе ти се шине вратот. Вежбај смрт на друго место да не ти викнам lifeguard.


Тања Аждаја

Lifeguard? Мислиш на шинекологот што прегледува вагонално?

Цртеж: Брадестиот Џо

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото