Еланхолија

17.10.2019 12:44
Еланхолија

Во разговорот учествуваат Тања Аждаја, Живко Грозданоски, Гоца Лили и Нуско Балто.

Тања Аждаја
Еланхолија.


Живко Грозданоски
Доприсија.


Тања Аждаја
Депребол.


Живко Грозданоски
Исихијатрија.


Тања Аждаја
Тоблеранција.


Живко Грозданоски
Неурокрем и бадемагогија.


Тања Аждаја
Не биди паКостен.


Живко Грозданоски
Не сум паКостен, само за ујдУрма збОрев.


Тања Аждаја
Добло де па ти, сите сме глешници.


Живко Грозданоски
Тлеба да поласнеме за да станеме глешници. Уште сме горевчиња.


Гоца Лили
I'm good in silence too.


Нуско Балто
Еланот одамна го снема во Холи - Боли wood.

Слики: Апстрактни вицеви, Фејсбук

Слични содржини

Книжевност
Книжевност
Книжевност

ОкоБоли главаВицФото