„Поделен екран: Љубовна приказна“

23.10.19 03:40

Краткиот филм „Поделен екран: Љубовна приказна“ на режисерот Џејмс Грифтс (James W Griffiths) е целосно снимен на мобилен телефон. Приказната е за двајца вљубени, едниот во Париз, другиот во Њујорк. 

Извор: Vimeo

 

 

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото