Боздогани искористени за меѓусебните им раскусурувања

24.10.2019 17:33

Одлуката од Брисел би била катастрофална единствено доколку ја пропуштиме шансата низ истата да извлечеме поуки и сознанија за реалните случувања во Европа и идните реперкусии по нас. А првата поука е дека влетавме во најбурниот час на европските тепачки во кои бевме искористени како боздогани за меѓусебните им раскусурувања.

Арсим Зеколи, Дојче Веле, 24.10.19.

 

ОкоБоли главаВицФото