Јадете заедно

02.11.19 02:06

Луѓето се отуѓени, постојано загледани во екраните на мобилните телефони, не ги познаваат своите соседи, не се дружат меѓу себе, заборавиле да се собираат околу масата...а кога повторно би научиле би биле многу посреќни...ова се пораките на една реклама која на социјалните мрежи има преку 17 милиони гледања.

Всушност се работи за канадска реклама за брендирање компании, производители на храна кои сакаат да станат „life style“. Кампањата е нaсловена „Јадете заедно“ (Eat Together).

Извор: Youtube

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото