Без излез

08.11.19 01:51

Во краткото експериментално видео „Без излез“ режисерот Бил Домонкос (Bill Domonkos) користи инсерти од стари филмови и им дава нова смисла.

Бил Домонкос е автор на експериментални филмови и гифови, чии дела се изложувани во музеи ширум светот.Извор: Vimeo

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото