Човекот што трчаше низ тунелот

27.11.2019 18:43

Кога слушнав
дека трчал
Низ континенти
Преку реки
Низ шуми
Низ пустини
И низ тунели -
Како да не бидам
Инспириран?

Превод: Марија Тодорова 

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото