Детски цртежи од работилницата на Малиот саем на книгата

06.01.2020 15:43
Детски цртежи од работилницата на Малиот саем на книгата

Во рамките на Малиот новогодишен саем на книгата беше одржана и креативна работилница за деца, „Моето необично милениче“. Работилницата ја водеше Билјана Црвенковска а учествуваа следниве деца: Саша, Анa, Лара, Мишел, Клара, Магдалена, Александра, Калин, Инес, Калиник, Нана, Владимир, Уна Дона, Давид, Даријан, Михаил, Никола, Бистра, Јана, Матеј, Филипа, Софи...

Тие создадоа педесетина одлични цртежи од кои дел овде објавуваме.

Фото на цртежите: Јелена Белиќ

Слични содржини

Активизам / Графички Дизајн / Уметност / Настан
Активизам / Графички Дизајн / Уметност
Живот / Култура / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Живот / Уметност

ОкоБоли главаВицФото