Милиана Ленак: актерка и режисерка

16.01.20 15:29

Во видеото се потсетуваме на неколку дела од актерката и режисерка Милиана Ленак (1978 - 2019).

Тоа се фрагменти од претставата „Јас, љубам, бог“, од краткиот филм „Almost us“(2014) и од претставата „Дома“ одржана во планетариумот во МКЦ.

Извор: Youtube

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото