Седеле Барбика и Кен со некои другарчиња

22.01.2020 18:36
!Виц икона

Седеле Барбика и Кен со некои другарчиња, и една другарка, што му се набацувала на Кен, рекла:

‒ Ај нек Кен тргне со мене по пиво.

А Барбика рекла:

‒ ХАЈ НЕ КЕН!

 

Слични содржини

Виц

ОкоБоли главаВицФото