Кирк Даглас во Егејска Македонија

06.02.20 13:35
Кирк Даглас во Егејска Македонија

Во 1947 година, Кирк Даглас во хуманитарна акција ги посетил македонските села во Грција во виорот на граѓанската војна и на децата им поделил училишен прибор.

 

Слични содржини

Пара фото
Пара фото

ОкоБоли главаВицФото