Господи smileyвај се на нас

20.02.2020 15:04
Господи smileyвај се на нас

 

Држава во која сите се исти: Модлавија.


Генералот Пиколомини и неговата маленкост.


Господи smileyвај се на нас.


Трач скрин.


Сакал да си направи селфи и се штракнал.


Тип што е добар и од напред и од назад е стереотип.


Skinny tu haljinu.


Зар и ти crème brûlée?


Вишна - колку тоа бордо звучи.


Ама не сакам друг компјутер, Raspberry ме.


Глувчето ми е партнер за тастатура.


Го изневерувам лифтот со скалите.


Слободна сум ко птица в омлѐт.


Преживеав блиска средба со дедлајн.


Гугл мапс ме извади од калта.


Ми го зема интерпункцискиот знак од уста.


Се скрив под точка разно.


Ми паднала цртката над е-то од сѐ!
Штос е – нема да видиш.


Одлично време да се каже „oдлично време да се каже 'oдлично' и да се легне“ и да се легне.


Гифови: LILLI CARRÉ

ОкоБоли главаВицФото