Мрдаме

27.02.2020 12:54

Интелектчето
Најавува трилинг
Со сигурно движење

Интелектчето
Најавува трилинг
Со сигурно движење
На искусен комарџија
Прави тројно салто
И на масата
Оп:
По грешка
Се појавува Мортадела

(Извадок од Симпозиум за Појадок)

 

Слични содржини

Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото