Дедлајна, љубов моја!

16.03.2020 17:17
Дедлајна, љубов моја!

 Дедлајна, љубов моја!

(кратки раскази)

Се отвораат и се затвораат измислици како стари замаглени прозорчиња или како модерни, лизгачки стаклени површини, вперени секогаш во една иста желба: раскажувајќи да се бега. (Оливера Ќорвезироска) 

ПрилогГолемина
MAGMA - Lukash-final.pdf537.09 KB

Слични содржини

Книжевност
Книжевност
Книжевност

ОкоБоли главаВицФото