Вечераат двајца човекојадци

18.03.2020 13:11
!Виц икона

Вечераат двајца човекојадци. Му вели едниот на другиот:

‒ Јади ти прв, јас после тебе.

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото