Скопје од 21 до 22 часот - ден пред полицискиот час

22.03.2020 14:50
Скопје од 21 до 22 часот - ден пред полицискиот час

Ни останува надежта дека вонредните мерки ќе траат што помалку, како и штетите од целиов хаос.

 

 

Слични содржини

Јавни Простори / Фотографија / Живот
Фотографија / Живот / Уметност
Јавни Простори / Фотографија
Јавни Простори / Фотографија
Јавни Простори / Живот
Фотографија / Книжевност / Настан
Општество / Фотографија / Скопје 1963-2013 / Историја

ОкоБоли главаВицФото