Полициски час

01.04.2020 11:38

Што барате вие вратите беа надгледувани
Што барате вие ние бевме затворени
Што барате вие улицата беше блокирана
Што барате вие градот беше опколен
Што барате вие жителите беа изгладнети
Што барате вие ние бевме без оружје
Што барате вие ноќта беше насекаде
Што барате вие ние се сакавме

Препев: Влада Урошевиќ

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото