Пони штене

07.04.2020 11:03

Влегуват во трамвај таткото пони и мајката кучка со детето. Купуваат билети, ги поништуваат на апаратот и седнуваат. Доаѓа контролорот, им ги проверува билетите на понито и кучката, па му се обраќа и на малиот:

‒ Имаш ли билет, поништен‒е?!

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото