Како бе не знае да готви, толку е убава?

14.04.2020 17:55
Како бе не знае да готви, толку е убава?

 Како бе не знае да готви, толку е убава?


Тенџере quality.


Му го отворив апетитот и си земав што ми требаше од него.


- Целиот кромид ќе го ставаш?
- Само главчето.


Лукот е важен дел од пинџурот на исхрана.


Раскажувач на лукави приказни: Таратор.


На моето мени за вечера имам леќа нок.


Јас да сум плачела?! Тоа се кромид вести.


Деактивирав бонбона.


Пастиља е бонбона што има завршено септолетка.


Извинете госпоѓо, за поседување мандало мора да ви наплатиме мандарина.

Имам пиено од многу туѓи вина и никогаш ме немаат фатено.


Пченката е повисока од пченицата зашто има корнфлекс на виша вредност.


- Знаеш ли дека во порција лубеница има само 40kcal?
- Држи вода.


-Како се викаат корнишони на слика?
-Пиксели краставички.


- Аман веќе, пак правев бурек и пак претерав со кори.
- Ништо де, не се прекорувај.


Кај си бе? Откако изгуби 10 кила послабо те гледам.


Не си здебелен, само борбата за опстанок ти добила пошироки размери.


*се качува на вага*
Ама добро ова сосе коски е.

Гифови: Young - Learn Something

Слични содржини

Книжевност

ОкоБоли главаВицФото